PPC - skyting i NOP / Dal

PPC (Precision Pistol Competition) en den nyeste våpengrenen som er tatt inn i NSF (Norges Skytterforbund). NOP / Dal er tilsluttet NSF, og dermed også en klubb som er med på PPC. Derimot er aktiviteten blant våre medlemmer lav.

En undersøkelse gjort april 2014 resulterte i at svært få ville være med å drive organisert PPC-skyting i NOP / Dal regi.

Dermed vil det ikke bli satt opp egen trening med PPC i terminlista.

NOP / Dal vil ikke hindre de som ønsker å undersøke denne sportsgrenen nærmere. Våre venner i Oppegård skytterlag holder stadig kurs/stevner i PPC på Kurud. De av våre medlemmer som ønsker videre bekjentskap med PPC henvises derfor i denne omgang til denne aktiviteten på Kurud. Selv om kurset tas hos Oppegård vil de fortsatt skyte for NOP Dal på eksterne stevner.

NOP Dal vil gå til innkjøp av standard PPC-skive som kan brukes på 25 m (bane 2, (kun stående)) til egen trening for de som har interesse.

Styret vil holde seg orientert om utviklingen hos NSF, PPC Norge og aktiviteten blant våre medlemmer. Dersom interessen øker eller andre elementer taler for vil vi ta PPC opp til ny vurdering.

Styret

Medlemsregister

Hjelp oss å holde medlemsregisteret oppdatert med korrekte mailadresser.

Får du medlemsinfo fra klubben via mail?

Hvis ikke, send e-post