Aktiviteter

I April - September (terminliste 2 og 3) har vi utendørsskyting ved Sessvollmoen leir. Klubben har våpen til utlån for nybegynnere som ikke har skaffet seg egne våpen. Sikkerheten settes høyt og skytelederens ord er lov. Det avholdes ca 30 interne konkurranser på sommerhalvåret. Sjekk skyteprogrammer.

På våren og høsten arrangerer klubben åpent stevne i spesialfelt. Disse to stevnene er klubbens store dugnader, hvor det trengs mange hender for å få gjennomført disse viktige stevnene.

Når høstmørket setter inn i Oktober flytter vi inn og skyter med luftpistol på 10 m bane (terminliste 1 og 4). Dette leier vi plass til på Bjerke Velhus , Maura. Det avholdes ca 10 interne konkurranser på vinterhalvåret. Klubben disponerer våpen til utlån.

Startkontigent / Treningsavgift:

Interne konkurranser
kr 50.-
Klubbmesterskap og Julecup
kr 70.-
FDs premie og LOYs minnemedalje
kr 100.-
Trening inne og ute
kr 0.- (ved betalt medlemskap)

Det er fult mulig å trene på dager med oppsatte konkurranser. Det er intet press på å konkurrere. Men det å gjennomføre et oppsatt program er utvilsomt god trening. Det er også viktig at alle som deltar på trening/internstevne er med på å rigger/rydder skivematriell slik at kveldens ansvarlige/skyteleder ikke blir stående alene om dette.

Terminlister for i år

Terminliste approberte stevner hele landet i år

Medlemsregister

Hjelp oss å holde medlemsregisteret oppdatert med korrekte mailadresser.

Får du medlemsinfo fra klubben via mail?

Hvis ikke, send e-post